Wij Zijn de Stad

InMiddels: hoe je als ondernemer je verhaal ook kunt vertellen

Met Wij zijn De Stad zijn we vooral op zoek naar de mooie, interessante en leuke kanten van Middelburg. Dat verklaart meteen waarom je hier niet zo vaak kritische of negatieve stukken zult aantreffen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat we nooit kritiek hebben. Zo vinden we dat er nog genoeg ondernemers zijn die veel te weinig doen met digitaal. Google maakte onlangs bekend dat meer dan 60 procent van de ondernemers in Nederland niet eens een website heeft. Hoe dat precies zit in Middelburg weten we niet, maar we weten wel dat er veel meer verhalen gedeeld zouden kunnen worden. Dat kan op Facebook of een andere sociaal platform, maar ook op de eigen website; daar kan Google wat beter mee uit de voeten

Toegegeven, het is niet zo eenvoudig om de aandacht van mensen nog te vangen online. Iedereen wordt overvoerd met informatie en heeft het filteren daarvan lang niet altijd onder de knie. Maar als je zorgt voor informatie die de moeite waard is om te delen vergroot je je kansen. In onze overvolle tijdlijn stuitten we zojuist op een mooi voorbeeld van InMiddels. Sinds september belicht dat collectief de afzonderlijke ondernemers op het eigen blog, blog.inmiddels.com, en dat ziet er gewoon heel goed uit. Renske (Studio MELT) en Justin (Justin Picard) verzorgen de rubriek. Tot nu toe interviewden zij 4 ondernemers: Linda Hemmes photography, Vivre haptonomie, MAX&mini en InnerPieces. Goede voorbeelden delen wij graag. Bij dezen!

InnerPieces: vakwerk met edelstenen en een grote portie liefde

Linda Hemmes Fotografie: Een fotografe met een fascinatie voor ogen

MAX&MINI: Een lifestyle label voor groot en klein

Vivre: Als je lekker in je vel zit lukt alles beter!

Als je hier vragen over hebt helpen we je overigens graag op weg. Stuur ons in dat geval gerust een berichtje.

17-10-2016