Wij Zijn de Stad

Salon Dignity is de nieuwe huurder van Lange Noordstraat 24

Nog een nieuwtje! Na het vertrek van Tweek.nl stond het pand aan Lange Noordstraat 24 een tijdje te huur, maar drie weken geleden hoorden we dat er een gegadigde was. We wisten alleen niet wie, alleen dat het een vrouw was.

Nu weten we het wel: het is Digna de Visser, de eigenaresse van Salon Dignity, die nu nog is gevestigd in InMiddels. We hoorden dat vanochtend toevallig bij de Albert Heijn en vroegen Digna in een berichtje of het klopte. Dat bleek zo te zijn. Ze mag vanmiddag om de sleutel. Wat haar plannen precies zijn, en wat er gaat gebeuren met de vrijgekomen ruimte in InMiddels weten we nog niet. Maar dat krijgen we vast ook nog wel te horen 🙂 Wordt vervolgd!

Gerelateerd:

Tweek.nl stopt met winkel, gaat online verder

Grace Wilson vertrekt uit de Lange Noordstraat, maar ze verdwijnt niet

InMiddels: hoe je als ondernemer je verhaal ook kunt vertellen

28-12-2016