Wij Zijn de Stad

De ontwikkelingen bij Arduin: een tussenstand

Een mooi moment voor een update over de ontwikkelingen bij Arduin, waarover we recent schreven (zie de links onder ‘gerelateerd’).

In de winkel, recht naast Lunchroom Dustoch is men druk bezig met een herinrichting. Het is dus nog niet af maar dat stuk van de zaak wordt een winkel voor zowel Atelier V, Knip-Oog als Houtvakwerk St. Arduin. Die eerste twee verhuizen eind januari naar de Mortiere, daar komen we nog op terug.

Nog meer nieuws? Wel: het enorme pand van Di-vers aan de Vlasmarkt is verkocht, en het pand van Atelier naast de Oostkerk ook. Aan wie? Dat weten we nog niet. En Knip-oog in de Noordstraat dan? Wat daar komt weet ook nog niemand. Misschien de Zeepbel van even verderop, maar misschien ook niet. Kortom: wordt vervolgd!

Gerelateerd:

Over de reorganisatie bij Arduin en de gevolgen voor Middelburg Centrum

Atelier V en de Kunst- en Cultuurroute Middelburg

Wij zijn De Stad: een attentie van stichting Arduin

12-01-2017