Wij Zijn de Stad

Video: Het einde van Middelburg Winterstad 2016-2017

Blue Monday? Wég met die onzin! Het is een stralende dag juist. In Middelburg is het wel de dag van de grote afbraak. De winterterrassen op de Pottenmarkt en Markt worden weer gesloopt, de tenten gaan weer in opslag bij RBK Verhuur. Seventy-Seven is zelfs twee dagen dicht, omdat daar meteen de volledige koelinstallatie wordt vervangen. Dat komt zo weinig voor dat we er natuurlijk even een kijkje gingen nemen. Ook Brasserie De Huifkar Middelburg is gesloten, twee weken zelfs, voor een grootscheepse verbouwing. En de ijsbaan? Afgetuigd. Gesmolten.

Wij vinden het wel best eigenlijk. Middelburg Winterstad was zonder meer een succes maar je moet er ook weer niet al te lang mee doorgaan. Het is mooi geweest. Bedankt allemaal! Tof dat er werd samengewerkt. Tot november!

Dit berichtje is overigens opnieuw een soort experiment. Zoals jullie wetn doen we altijd maar een dotje met die telefoon, als het gaat om video’s en foto’s, zo ook nu. Maar we gingen nu eindelijk eens kijken of er goede apps zijn voor het mixen van videobeelden met foto’s. De vierde app die we probeerden lijkt te bevallen. Splice heet dat ding. spliceapp.com

16-01-2017