Wij Zijn de Stad

Video: een nieuwe organisatie voor Culikaravaan

Toen we vorig jaar op bezoek waren bij Helen Bihi-Zenou en Gregory Zee, van HoneyPie, kwamen ze ook nog met een nieuwtje waar we toen nog niet over konden schrijven, maar waar we wel enorm door verrast werden. Vanaf dit jaar nemen zij de organisatie van Culikaravaan over van Willem Burger en Nina Kasfiki, die het festival twee jaar terug bedachten en met succes hebben neergezet, bij de Seismolen.

Vanmiddag vertelden Willem, Helen en Greg hier meer over, op een prachtig besneeuwd Bolwerk. Wij bedankten Willem (en Nina) en wensten Helen en Greg succes. Het festival wás in goede handen en is dat straks nog steeds. Super!

Gerelateerd:

Video: Willem Burger over Culikaravaan 2016

Culikaravaan 2015: een geweldige vibe

Zij zijn De Stad! Op bezoek bij Helen en Greg van Honeypie

18-01-2017