Wij Zijn de Stad

Volksterrenwacht Middelburg verhuist van Herengracht naar de Helm

We hebben met tientallen mensen van die halve afspraken dat we nog eens gaan zitten om te beppen over van alles en nog wat, maar als er iemand hoog op die lijst prijkt is het toch wel Rijk-Jan Koppejan. Met hem willen we kletsen over La Vaca Kreatief, over The Rufters en punk in het algemeen én over Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen. Rijk-Jan weet daar alles van, namelijk.

Nu wordt het helemaal heet, want de Sterrenwacht gaat verhuizen van de Herengracht naar de Helm. Dat is een ding, vinden wij. Sowieso een mooie bestemming, maar het pand aan de Herengracht is ook geweldig. We zijn benieuwd wie dat pand van de gemeente zal gaan kopen, t.z.t.

DE STERRENWACHT GAAT VERHUIZEN!In het jaar waarin onze sterrenwacht 50 jaar bestaat zal er een hele grote verandering…

Geplaatst door Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen op woensdag 1 februari 2017

Foto: Rijk-Jan Koppejan

02-02-2017