Wij Zijn de Stad

Video: opening wandelommetje Water en Land Middelburg

Wij zijn de wandelstad!

We wandelen wat af in Middelburg, maar in uitgezette paden of routes verdiepen we ons maar zelden. Het blijkt dat er meer van zijn dan we dachten. Zie bijvoorbeeld dit overzicht van Uit in Middelburg.

Sinds gisteren is de stad een route rijker: het zogenoemde ommetje Water en Land, in de omgeving van T Zand – Stromenwijk. Langs de route is ook een gratis watertappunt geplaatst. We zijn gisteren heel even gaan kijken bij de opening en zagen de voorzitter van het wijkteam, Bram Rodenburg, samen met burgemeester Harald M. Bergmann en dijkgraaf Toine Poppelaars aan komen rijden in een oude Rolls.

Er valt natuurlijk nog veel meer te wandelen in dit deel van Middelburg. Leuk om te weten is ook dat IVN Walcheren vanaf vandaag weer start met rondleidingen in de buitenplaats Ter Hooge. Daar lees je meer over op de website van het wijkteam.

Foto’s van de opening van gisteren zijn te vinden bij Arjan Schotanus.

De verslagen van omroep en krant kun je vinden op:

www.omroepzeeland.nl/nieuw…jker-video
en
www.pzc.nl/walch…~a1b89486/

18-03-2017