Wij Zijn de Stad

Video: een Instore High Tea bij InMiddels

“Heel GalliĆ« bezet? Nee. Een kleine nederzetting bleef moedig weerstand bieden aan de overweldigers”. Aan dat citaat uit Asterix en Obelix moesten we zojuist denken. Alle zaken in de Lange Delft zijn vanmiddag gesloten, maar in InMiddels organiseerden Cook’Em en Cins of Food samen hun eerste ‘instore high tea’. Wij waren een beetje overweldigd door zoveel dames tegelijk, maar het was leuk om te zien. We hebben zelfs een stukje citroentaart geproefd. Oh, sweetness!

We komen binnenkort nog eens wat uitgebreider terug op de meiden achter dit evenement. Op InMiddels ook trouwens, want dat bestaat een jaar en we gaan graag eens kijken en luisteren hoe het allemaal is gegaan met dat ondernemerscollectief, toch een uniek concept onder de Middelburgse winkels.

Wordt dus vervolgd!

De video is ook op YouTube te bekijken, in iets hogere resolutie.

27-03-2017