Wij Zijn de Stad

Video: Ben van Velzen over Het Vliegend Hert en de nieuwe kok

Het wordt gewoon een serie, al die berichten over de verhuizing en het nieuwe concept van Wijnkoperij van Leerzem. Vandaag waren we ook weer even op bezoek bij Ben van Velzen, voor het pand aan Dam 61, om te luisteren naar het laatste nieuws.

De wijnkoperij krijgt een naam die door zowel iemand van Nedbase (Jaap walhout) was voorgesteld, als door Moniek Verburg. Zij krijgen allebei dat wijnpakket t.w.v. 100 euro. De nieuwe naam? Wijnkoper Het Vliegend Hert! Dat is niet alleen de naam van een van de twee panden; er is ook een link te leggen met historische wijn. Zie bijvoorbeeld wijnbloggers.nl/wijn-…rt-geveild.

En dat was niet het enige nieuws: Ben en Steven hebben ook een kok gevonden. Een topchef. Wie dat is kun je horen in het filmpje. Als alles meezit heropent de wijnkoperij over drie weken aan de Dam.

Tot slot willen we ook niet onvermeld worden dat Ben en Steven vandaag lid geworden zijn van de VOM. Geweldig! Welkom heren!

Gerelateerd:

Paleis op de Dam: meer over de plannen van Ben en Steven van Velzen

Win een wijnpakket ter waarde van 100 euro

Verstopte proefwerken van de HBS duiken op na 60 jaar

26-04-2017