Wij Zijn de Stad

Video: aan boord van de Zr. Ms. Willemstad in Middelburg

Een mijnenjager hadden we nog nooit van binnen gezien dus we vonden het cool dat Wietse Kroes had geregeld dat we gisteren ook even aan boord mochten van de Zr. Ms. Willemstad. Commandant Yvonne van Beusekom gaf ons in een ontspannen sfeer tekst en uitleg over dit schip. Het bleek van binnen allemaal wat kleiner dan we hadden verwacht maar we vonden het desondanks indrukwekkend.

Je kunt de Willemstad en vele andere schepen vandaag en morgen ook zelf gaan bewonderen tijdens de WaterSportDagen 2017, tussen de Loskade en de Rouaansekaai. Er zijn foodtrucks, zeiltochtjes met de waterscouting, roeien met RV Honte of met Damessloeproeiteam Zeeuwse Deernen en je kunt een kijkje nemen op een authentieke Hoogaars. De hele dag zijn er doorlopend watersportactiviteiten voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er springkussens aanwezig en ze kunnen meevaren in een Optimist.

Meer informatie over de Watersportdagen:
www.wvarne.nl/home/…-2017.html

Meer informatie over de Willemstad: www.defensie.nl/organ…willemstad

Meer informatie over de commandant:
www.facebook.com/defen…9477842812

18-06-2017