Wij Zijn de Stad

Middelburg Winkelstad, de 2e editie

Weten jullie nog, dat boekje ‘Middelburg Winkelstad’ dat Drukkerij Meulenberg B.V. uitgaf in mei van dit jaar? Daar bleek zoveel vraag naar te zijn dat de drukkerij net twee maanden later al een nieuwe editie heeft gedrukt, met aanbiedingen en kortingen van weer allemaal andere ondernemers. De boekjes worden vanaf deze week verspreid over alle deelnemende winkels en op andere adressen in Middelburg en Zeeland. Lokaal zijn dat in ieder geval:

Fromagerie Forianne, Perfect Hairstyling, De Arend schoenen, COCO SHOE STORE, Het Vliegendt Hert , Wijnkoperij en Restaurant, Rens Petiet, Beadle, van huis uit, Da Silvano Middelburg, bd store, Elsina Vintage, Stadsbrouwerij Middelburg, Intersport Erik, Lievelings, Drogisterij Kruiderij De Rode Pilaren, Brasserie Eiggenwijzz, Slagerij Ten Brink, Kleurenfestijn en BMK-interieurs.

Doe er je voordeel mee!

Gerelateerd:

Middelburg Winkelstad: een boekje vol informatie én kortingsbonnen

22-07-2017