Wij Zijn de Stad

Een nieuwe bestemming voor Molenwater 137 in Middelburg

Over het Het Vliegendt Hert hebben we dit jaar al behoorlijk wat geschreven, maar hoe zit het eigenlijk met het oude pand van de voormalige Wijnkoperij van Leerzem? Nou, dat is al verkocht en wel aan Saskia Goetheer. We kregen in juli een berichtje van haar en vanochtend gingen we even kennismaken. Uiteraard voor Molenwater 137.

Saskia was in het gezelschap van haar dochter, Esther Gelens en Sonja van Eenennaam. Het werd al snel duidelijk waarom die twee laatste dames er ook bij waren. Samen met hen hoopt Saskia op dit adres een centrum voor gezondheid en welzijn te realiseren. Saskia richt zich op Fysio- en manueeltherapie, Esther op coaching en Sonja is massagetherapeut.

Saskia krijgt op 15 september de sleutel. Tegen die tijd zal er ook een Facebookpagina worden gelanceerd. Diezelfde dag nog organiseert het trio een informatieavond op het adres, voor ondernemers die belangstelling hebben om ook gebruik te maken van de ruimte die het centrum biedt. Als je belangstelling hebt (iedere discipline is bespreekbaar) kun je contact met haar opnemen.

Een glimp van de binnenkant van Molenwater 137 is te zien in dit filmpje van vorig jaar, over het Middelburg Wijnfestival.

De naam volgt nog, de definitieve invulling ook. De opening van het centrum is gepland voor januari 2018. We komen er nog op terug hoe dan ook! We wensen de dames succes met hun plannen. Fijn dat dit pand weer een bestemming heeft!

03-09-2017