Wij Zijn de Stad

Opgelet: Helen van HoneyPie aan Achter de Houttuinen waarschuwt andere ondernemers in Middelburg: zij had vanmiddag te maken met iemand die probeerde haar op te lichten, door te doen alsof hij met 50 euro een taartje ging kopen en vervolgens allemaal ging hannessen met kleingeld, om zo de indruk te wekken dat hij het biljet van 50 al had gegeven. Het was niet de eerste keer. Vorig jaar werd dat truukje ook al paar keer geprobeerd, en dan werd er zelfs bij gezegd dat het biljet al was gegeven. De man van vanmiddag is een donkere man in nette beige kleding, met een petje op.

Wees waakzaam!

04-10-2014

Het is op dit moment een van mooiste en interessantste projecten in de Nederlandse bibliotheekwereld: Frysklab. Denk aan een voormalige bibliobus die is omgebouwd tot een mobiel lab vol 3D-printers en andere technologie. Het project trekt wereldwijd de aandacht. En vandaag staat Frysklab bij de Zeeuwse Bibliotheek, in het kader van de Wetenschapsdag! Daar moet je beslist even gaan kijken! Zie ook www.frysklab.nl.

Er is nog veel meer te doen in en rond de bieb. Bekijk het programma op zeeuwsebibliotheek.nl/conte…SD2014.pdf. En bedenk: ook Zeeuws Museum doet mee! www.zeeuwsmuseum.nl/museu…wetenschap.

Een buitenkans om de kinderen even van achter hun schermen te jagen 🙂

04-10-2014

Het pand aan Markt 29, op de hoek met de Nieuwe Burg, krijgt een definitieve bestemming: Brood en banket bakkerij Jan Schrieks opent er binnenkort een vestiging. Welkom op de Markt, Jan!

www.bakkerij-janschrieks.nl

04-10-2014

Na een zorgvuldig opgebouwde campagne (waar ook wij nieuwsgierig over begonnen te schrijven) opent Indistrieel op Dam 61 vanmiddag om 14.00 uur officieel de deuren! En dat doen ze samen met onze burgemeester. Kom er eens kijken voor meubels, accessoires en cadeau-artikelen. Bijvoorbeeld vanmiddag al 🙂

04-10-2014