Wij Zijn de Stad

Vanavond in De Spot: Tangarine

www.uitinmiddelburg.nl/nl/ag…garine.htm

07-11-2014

Voor wie het gemist heeft: VPRO Metropolis had op 30 oktober een reportage over tatoeages. Middelburgers Rinus en Loes, van Tattoo Studio FineLine kwamen ook aan bod met hun medische werk in Goes. Vanaf minuut 21, zo’n beetje. #zijzijndestad

07-11-2014

Maar liefst 50 jaar zat Clary in het boekenvak! Ze begon na haar schooltijd in Fanoy, de winkel van haar vader, en bleef al die jaren in de zaak werken, ook toen het De Drvkkery werd. Vanmiddag is Clary voor de laatste keer aanwezig, in de Brasserie van de winkel om met trouwe klanten het glas te heffen op de afsluiting van haar loopbaan. Proost Clary!

Het hele verhaal is te vinden in Drvkkerykrant nummer 3, op issuu.com/drvkk…%2F9907236

07-11-2014