Wij Zijn de Stad

Op Wikimedia stuitten we op foto’s van ‘Huis Ingelandt’ aan Damplein 33, uit 1969. Zo te zien was daar een behangwinkel gevestigd, maar we hebben nog niet gevonden welke zaak dat was. Is er iemand die zich dat herinnert wellicht? #zijbehangdendestad

06-03-2015

Op 14 februari schreven we al dat die dag niet alleen Brasserie1600 werd geopend aan de Reigerstraat: ook in het naburige pand, op Korte Delft 1B, werd die dag een nieuwe winkel geopend: GSM Reparatie Middelburg. Toen kwam het niet van een kennismaking, maar gisteren gebeurde dat alsnog.

De zaak is van de twee broers (een twee-eiige tweeling) Roman en Dano, die graag wilden starten in de telecomsector, maar die er niet veel voor voelden om dat te doen in hun woonplaats Rotterdam. Na een tip van een familielid uit Terneuzen viel hun oog op Middelburg. Na een paar bezoekjes waren ze verkocht: hier wilden zij zich wél graag vestigen. Het pand aan de Korte Delft, waar in het verleden o.a. Sprint Foto en Slagerij Merks waren gevestigd, stond al enige tijd leeg en leende zich prima voor het type winkel dat de heren in gedachten hadden.

Bij GSM Reparatie Middelburg kun je terecht voor reparaties van alle soorten telefoons, dus niet alleen voor Apple- en Androidtoestellen. De ‘diagnose’ van problemen en defecten is gratis. Verder verkoopt de winkel ook toestellen en accessoires, van hoesjes tot accu’s.

Het zijn vriendelijke jongens, Roman en Dano. Leuk om even kennis met ze te maken. Wij wensen de broers veel succes én plezier in Middelburg. Welkom!

06-03-2015