Wij Zijn de Stad

Dit weekend gaan we die lente dus echt inluiden, er is geen houden meer aan. Een kleine selectie uit de aankondigingen op Facebook wederom:

Vanavond:

Bij Seventy-Seven en in Café Schuttershof is vanavond het feestje van Pokoe. In Bar American is Rit & Rock voor de Molukken met Somewhere on Stage en de band Friends. In Cafe ut babbelaertjeis een gekostumeerd feestje, Gangster Style met de burlesque van The Kountry Kittens. In ZENC Zeeuws en Culinair café restaurant de eerste Velvet Lounge @ ZenC clubavond met DJ Danny Belzen. In De Spot Nicole Bianchet + Joep Pelt + Ken Stringfellow. In het Spiegeltheater de Mattheüs Passie in Nederlandse hertaling van Jan Rot begeleid door Tango Extremo.

Zaterdag: Virtuous Sons bij Braai-Tapperij “De Mug”, Steeler Tribute bij Ut Babbelaertje en in Café Bardot een optreden van The Creed.

Zondag Jazz bij ZENC, in Schuttershof Nils Wogram’s Nostalgia feat. Arno Krijger [Duitsland/Servië/NL]. en in Bar American weer een Jamsessie.

Maar je kunt natuurlijk ook naar een van al die andere cafés en restaurants, of naar de film. In Cinema Middelburg dit weekend de films The Imitation Game, Timbuktu, La Distancia en Kes.

Zie ook www.uitinmiddelburg.nl

Enjoy!

Foto Markt Middelburg 1962: Beeldbank Zeeland Zeeuwse Bibliotheek

20-03-2015

Een interessant artikel op de site van de NOS: “Welke winkel is onmisbaar?” Daarin komen onder meer ICI Paris, supermarkt Lidl, Paradigit, Dille & Kamille en Rituals naar voren als winkels die mensen niet graag zouden missen.

Welke winkels zou jij nooit willen missen in Middelburg?

nos.nl/artik…sbaar.html

20-03-2015