Wij Zijn de Stad

Je kunt nog tot 12 april stemmen op het Zeeuws Museum! Hadden we eigenlijk wel al gezegd dat je door te stemmen ook een vijfdaagse reis voor 2 personen naar New York kunt winnen? #wijzijndestadmaarzijtochookweleenbeetje

museumprijs.nl/zeeuw…middelburg

31-03-2015

Morgen, woensdag 1 april, komt een team van NLStreets naar Middelburg, om foto’s te nemen bij Middelburgse ondernemers. NLstreets zet leuke winkels in Nederlandse steden op de kaart door ze te ontsluiten op de eigen website en via apps voor iOS en Android.

Wij weten niet meer dan dat inmiddels 9 Middelburgse winkels zichzelf hebben aangemeld, waaronder Indistrieel en Kids Station Kinderschoenen. We weten ook dat iedereen die hier belangstelling voor heeft zich nog kan aanmelden.

De pagina voor Middelburg is in ieder geval al aangemaakt op www.nlstreets.nl/NL/wi…middelburg. Middelburg is de eerste Zeeuwse stad die in NLStreets wordt opgenomen. Meer informatie is te vinden op www.nlstreets.nl/NL/za…wiezijnwij. We zijn benieuwd! De app hebben we alvast gedownload.

31-03-2015