Wij Zijn de Stad

Op zondag 31 mei is voor het stadhuis van Middelburg de start van de 180 kilometer lange toertocht Middelburg-Utrecht. Er rijden ook veel Middelburgse coureurs mee, voor diverse goede doelen. In het rijtje namen herkennen wij in ieder geval een bloemist, een huisarts en een bibliothecaris uit onze stad. Zij rijden allemaal voor Zeeuws Mamma.

Als je wilt kun je hun goede doel steunen. Meer informatie daarover is te vinden op www.facebook.com/event…2888439091. Over de tocht lees je meer op www.toertochtmiddelburgutrecht.nl. Zet ‘m op mannen, jullie zijn De Stad!

Foto Giro Middelburg 2010: Wouter de Bruyn op Flickr.com

21-05-2015

Het is heerlijk weer, er zijn modeshows op de Nieuwe Burg en het is natuurlijk ook weer weekmarkt. Geniet ervan! #WijzijnDeStad

Foto Markt Middelburg 1924: Jan Willemse op Flickr

21-05-2015