Wij Zijn de Stad

In de rij voor Hollandse Nieuwe op de Koningsbrug vandaag. Een mooi beeld!

Met dank aan Matty Buijs-Brouwer voor de foto.

18-06-2015

Vanochtend liepen wij Martin Priem tegen het lijf, ons allemaal bekend als de drijvende kracht achter City of Dance en Go Dutch. Hij vertelde ons dat er tijdens City of Dance (18 juli) een festivalmarkt op de Markt wordt geplaatst. Op die manier wil Martin z’n collega-ondernemers een beetje meer bij het festival betrekken. Dat vinden wij een mooi streven natuurlijk. Op de Markt vind je naast de stands natuurlijk ook weer muziek, dans, straattheater en verschillende workshops.

Misschien is het wel iets voor jou, zo’n kraampje? Kun jij een goeie dansplaat wel waarderen en kom je graag in contact met een doelgroep die niet stil kan staan? Neem contact op via office@you-dance.nl. Deelnemers regelen en betalen hun kraamhuur zelf, maar een plekje is verder gratis. Er doen al zo’n 7 ondernemers mee, dus gezellig wordt het hoe dan ook.

www.cityofdancefestival.nl

18-06-2015

We wisten eerlijk gezegd niet dat het nog steeds niet mogelijk was, maar vanaf morgen kan er in alle Middelburgse parkeergarages ook met PIN betaald worden.

www.middelburg.nl/Inwon…eergarages

18-06-2015

De Gemeente Middelburg meldt op goo.gl/Fn7nSB dat fietsers voortaan geen voorrang meer hebben, op de kruising Koestraat/Beenhouwerssingel. Dat besluit is genomen na een aantal ongevallen. Prima dat dat gebeurt, maar wij hebben de indruk dat het op de kruising Stadhuisstraat/Penninghoeksingel niet veel veiliger is.

Of ligt dat nu aan ons?

Foto: 17 juni

18-06-2015

Wij zijn De Stad! Tien hotspots in Middelburg, volgens JAN Magazine:

www.jan-magazine.nl/eten/…middelburg

Met:

HoneyPie
De Gespleten Arent
Mrs Jones Wijnbar en Eeterij
restaurant ’t packhuys
La Piccola Italia Middelburg
De Juf
Expresszo
Restaurant Scherp
Restaurantje Nummer 7
Wooncafé

En nu we toch bezig zijn: op daisypioneer.reis-blogs.nl/2015/…middelburg een leuk verhaaltje over ons stadje, onder de titel ‘Tijd voor een tripje naar Middelburg’.

Foto La Piccola: Jan Magazine.

18-06-2015