Wij Zijn de Stad

Ok, je moet misschien twee keer kijken, maar op het grote spandoek dat nu is te zien op de Zeeuwse Bibliotheek staat ook een leeuw. Dat blijkt een teaser voor het nieuwe logo en de nieuwe naam van de organisatie te zijn. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van de Zeeuwse Bibliotheek. Als je daar dan toch bent moet je zeker even het verhaaltje over klant Robert lezen:

www.facebook.com/zeeuw…5723958955

06-07-2015

Een interessant vraagstuk: Yvette Smit stuurde ons deze foto van een promotieteam van Spa op de Markt, dat gratis frisdrank weggaf afgelopen weekend. Haar stelling is dat dergelijke acties gehouden zouden moeten worden in supermarkten, en niet in de buurt van horeca, in verband met omzetderving.

Heeft Yvette een goed punt, of denk jij dat het zo’n vaart niet zal lopen?

06-07-2015