Wij Zijn de Stad

Van Koepoortlaan tot Watertoren: het Molenwater staat in het teken van het ringrijden vandaag. Er zijn bijna 200 deelnemers!

www.ringrijden.nl

20-08-2015

Leuk mensen: vandaag is het Kraampjesdag op de Nieuwe Burg. Wij gingen vanochtend even buurten en kletsten met Daniel en Wilma van De Blauwe Winkel Middelburg en met Marien en zijn vader, van Peeters Geschenken. Extra leuk dat hij er juist vandaag weer eens is, want hij stopte zelf al in 2001 met de winkel. In die tien minuten kwamen er al meteen mooie verhalen van vroeger. We gaan binnenkort nog maar eens op bezoek, voor het hele verhaal.

Maar vandaag dus een en al aanbiedingen op de Burg. Moet je bij zijn, moet je wezen!

Wij gaan ondertussen even rinkrieje op het Molenwater, om een beetje dorst te krijgen 🙂

20-08-2015