Wij Zijn de Stad

Historie! Vier prachtige scans van luchtfoto’s van Middelburg, die zijn genomen in de jaren 60. Op de derde zie je mooi hoe kaal het nog was, toen de Magistraatwijk en Dauwendaele nog grotendeels gebouwd moesten worden.

Afbeeldingen: collectie Patrick Riemens.

28-08-2015

De laatste golf toeristen, de studenten zijn weer terug en bijna iedereen is weer aan het werk. Nazomeren maar! Vanavond zijn er mogelijkheden genoeg in ieder geval. Tijdens en na City Trail Middelburg (700 deelnemers) is er een feestje op het terrein bij de Sporthal. Op het Abdijplein, het festivalhart van Zeeland Nazomerfestival zijn Wende Snijders & Amsterdam Sinfonietta te zien, met in het voorprogramma Nicole Bianchet.

Maar vergeet ook al die andere feestjes niet! In Kaffee ’t Hof kun je terecht voor de surfsound van The Akulas, in café Cafe ut babbelaertje speelt ‘Dn doars tribute to The Doors’, Dave Roelvink in Hart Van Middelburg en de grappenmakers van Pokoe organiseren buitenspelen voor gevorderden in Seventy-Seven en Café Schuttershof.

We hebben het er gewoon een beetje druk mee 🙂

28-08-2015