Wij Zijn de Stad

Vanochtend zagen we een wel heel bijzondere schuit liggen aan de Loskade. Pas toen we er voorbij waren zagen we op een bord dat dit het Azart Ship of Fools (La Nef des fous) is, waar gisteren en vanavond een voorstelling wordt gegeven. Of het theater ‘De Wereld op zijn Kop’ nu ook deel uitmaakt van Zeeland Nazomerfestival is ons niet duidelijk, maar bijzonder wordt het ongetwijfeld. De voorstelling begint om 20.30 uur.

Meer informatie op azart.org/webpages. Op cdn1.ndsm.nl/wp-co…august.pdf een verhaal in het Nederlands, over dit theaterschip.

04-09-2015

Het ziet er naar uit dat het iets frisser wordt dan we hadden gehoopt, maar ach, dan doen we toch gewoon een lekkere warme trui aan, en dansen we ons massaal naar de gewenste nazomertemperaturen? Aan de programmering van Middelburg dit weekend zal het in ieder geval niet liggen. Een kleine greep:

Vanavond kun je op het Abdijplein Freek de Jonge & Band gaan kijken en luisteren. In Kaffee ’t Hof staat Negritos. Morgenavond sluit Jett Rebel ZNF af, ook op het Abdijplein. Maar je kunt bijvoorbeeld ook naar de Schouwburg voor Dogfight, naar Cafe ut babbelaertje voor een optreden van Louisville Slugger, of naar Cafe die lange voor de Flugel 90’s Party. Zaterdagmiddag is er een signeersessie van Hella de Jonge bij Cinema Middelburg, een Verkeersdag van de Gemeente op de Markt en Rommelmarkt op de Vismarkt.

Maar wij verheugen ons misschien nog wel het meest op de zondag. Dan is het niet alleen koopzondag en de maandelijkse Kunst en Cultuurroute Middelburg maar kun je ook naar een concert van Otis Gibbs in Kloveniersdoelen én natuurlijk naar dat veelbelovende Pleinfeest op Plein 1940, waar werkelijk de gekste en leukste dingen zijn te doen/proeven/zien/horen. Op dat laatste feest zullen we nog uitgebreid terugkomen. Veel plezier gewenst allemaal!

Meer info via de pagina’s op Facebook en via:

www.uitinmiddelburg.nl/nl/agenda.htm
www.theaterzeelandia.nl/progr…zicht.html
www.facebook.com/event…4983646339
www.kunstroutemiddelburg.nl
www.middelburg.nl/Inwon…p_de_Markt

04-09-2015