Wij Zijn de Stad

Het kwam helaas net met bakken tegelijk uit de hemel, toen wij op pad gingen, maar het rondje Middelburg was toch wel gezellig hoor. Een beetje kletsen met Greg van Cake Dealer en de drie dames van Pop Up-team, op het minifestival van Cycle Hub. Bij De Drvkkery een praatje met Loes en de dames van het promotieteam van Film by the Sea en voor het stadhuis een kijkje genomen bij het verkeersevenement, waar we onder meer Rens Petiet en mensen van Piet Voskamp zagen. We zijn nog even wezen buurten bij Peter Christ, in de geest van ‘Oe ist noe toch?’ Nou, best wel goed dus.

In de stad werd het pas wat drukker na twee├źn, maar het voordeel was dat iedereen wel tijd had voor een praatje. Dat is ook wat waard. Fijne avond allemaal. #WijzijnDeStad

05-09-2015

Vandaag gezien op de ramen van het pand aan Sint Janstraat 62 (de voormalige coffeeshop). De genoemde website is alleen nog maar gereserveerd dus veel meer dan dit weten we ook nog niet. Wordt vervolgd.

05-09-2015