Wij Zijn de Stad

Jaaaa! Het is bijna weekend! Wat staat er zoal op het programma?

Vanavond bouwt Funky Octopus een feestje in Café Schuttershof.

Morgen is het Open Monumentendag. Je kunt dan in heel de stad terecht voor bezoekjes aan al die mooie gebouwen of, bijvoorbeeld, de gratis stadswandeling lopen met Ed de Graaf, langs de historische huisnamen van Middelburg.

Het is ook Oldtimerdag: op de Markt kun je die mooie auto’s van toen bewonderen. Tegelijkertijd vindt het mooie festival Rockabilly Shake Around plaats, met optredens in Cafe ut babbelaertje, Kaffee ’t Hof, Café Bommel, Cafe ’t Fust, Seventy-Seven, Braai-Tapperij “De Mug”, Herberg, Café Bardot De Heeren van Holland, Desafinado Jazz Eetcafe en ’t Schuttershof. In Café De Zaak speelt Adriano Trindade.

www.middelburg.nl/Inwon…_september
shakearound.nl/#
www.evenementenmiddelburg.nl/event…rdag-2015/

Veel plezier allemaal!

11-09-2015