Wij Zijn de Stad

Femke Vos De Wael is De Stad

Uit de serie Stadsgezichten van Ton Stanowicki deze keer Femke Vos De Wael. We schreven in december 2014 over haar, kort voordat ze haar winkel PLANTaardig zou gaan openen. We waren toen heel benieuwd wat ze allemaal zou gaan doen, en vooral ook: hoe.

Bijna anderhalf jaar later kunnen we alleen maar zeggen dat ons respect voor haar nog groter is geworden dan het al was. Femke werkt keihard. Ze combineert haar ondernemerschap op prachtige wijze met de opvoeding van haar kind. Ze is overal en ze doet van alles. Dat waren we al van haar gewend, maar we hebben de indruk dat met Plantaardig alle puzzelstukjes op hun plek zijn gevallen. Femke onderneemt duidelijk met heel veel plezier, en misschien ook daarom wel met extra veel energie. Je gaat als vanzelf dat zoete liedje van Reamonn lopen fluiten, als je aan Femke denkt.

Hoe dan ook: Femke is De Stad!

www.stanowicki.com

 

Gerelateerd:

Femke is terug

Femke Vos de Wael opent stadstuinwinkel Plantaardig

23-04-2016