Wij Zijn de Stad

Two Ladies Like Living & Zola Kids naar de Geerepassage

Jaaa! Daar is het vervolg op het verhuisbericht van Pluk de dag, bloemen en sfeer. De vraag was: maar waar gaan Two Ladies Like living en Zola Kids dan naartoe?

We hebben hier al een paar weken contact over met Diana van Hoften en Nadja Stoltink, en net nu we even de stad uit zijn krijgen we het bericht dat alles rond is. Dan kunnen we het natuurlijk niet laten om er meteen een bericht aan te wijden.

De dames verhuizen naar de Geerepassage, waar ze een aantal units zullen betrekken aan de zijde waar nu de pop-up winkel zit (voorheen ‘In Petto’). Alles bij elkaar opgeteld gaan beide zaken er qua ruimte niet of nauwelijks op achteruit. Met de eigenaar van de passage is afgesproken dat die ook meteen zal worden opgeknapt.

Tof dat het complex weer nieuw leven krijgt! Met deze dames als nieuwe bewoners durven we wel te beweren dat het geheel nieuw elan zal krijgen.

We hebben in de wandelgangen ook gefluister over meer nieuwe bewoners van de passage, maar dat is allemaal nog te onduidelijk om iets zinnigs over te zeggen. Maar hoe dan ook: mooie ontwikkelingen dit. Goed voor het gebied, maar ook voor Diana en Nadja (en Nikki en Rachelle). Van harte dames! We gaan het op de voet volgen allemaal.

Gerelateerd:

Verhuisbericht: Pluk de Dag gaat naar de Korte Geere deze zomer

Op bezoek bij…Two Ladies Like living & shoes

Op bezoek bij…Nadja Stoltink van Zola Kids

Wij Zijn De Stad

06-03-2017