Wij Zijn de Stad

Win een wijnpakket ter waarde van 100 euro

Bedenk een mooie naam en win een wijnpakket ter waarde van 100 euro!

We hadden het gisteren al willen vertellen maar het bericht over de plannen van Wijnkoperij van Leerzem werd al zo lang, daarom nu alsnog:

Ben en Steven hebben uiteraard ook een paar namen bedacht voor hun nieuwe zaak op de Dam, maar de perfecte hebben ze nog niet gevonden. Daarom verloten ze een wijnpakket ter waarde van 100 euro aan de persoon die de leukste naam verzint. Wat zou een mooie kunnen zijn? Het Wijnpaleis? De Damdruif? Als jij een originele bedenkt, reageer dan onder dit bericht. Dan ding je automatisch mee. Je weet het maar nooit, toch?

En heel wat anders: er staan nog geen vacatures online, maar voor het restaurant is er vanaf juni veel personeel nodig, van een topkok tot bedienend personeel en keukenmedewerkers. Lijkt dit je een mooie uitdaging of weet je iemand? Neem dan gerust nu al contact op met Steven van Velzen.

Zie ook: wijzijndestad.com/2017/…an-velzen/

30-03-2017