Café Le Penseur

Café Le Penseur, een begrip in Middelburg. Een klein café gelegen aan een leuk plein met een prachtige kastanjeboom waaronder je een beetje frans aandoend terras vindt. Binnen lijkt het wel een huiskamer, warm, gezellig en huiselijk. Een café met een prachtige bierkaart met meer dan 100 bieren. Lokale bieren maar ook pareltjes uit andere landen. Lekkere dingetjes om te snacken en fijne muziek om naar te luisteren.

Wij kijken er naar uit om jullie te kunnen begroeten.

Liefs

Aga & Gideon

Café Cliché Middelburg

Yes! Café Cliché Middelburg is open! Drie jaar na de opening van Café Cliché Amsterdam presenteert het team nu met trots de Middelburgse zaak, in het hart van de stad, op de plek waar al sinds zeker 250 jaar horeca is gevestigd. Waar vanaf 1770 De Gouden Stoel zat, toen De Vriendschap, daarna Groenewegen en vanaf 1997 Vriendschap, zit vanaf nu Café Cliché!

Het team ontvangt jou en de jouwen heel graag!

Kom gezellig langs om te borrelen of te lunchen, hiervoor hoeft niet gereserveerd te worden. Er kan uitsluitend voor diner gereserveerd worden.

Lunchen met een gezelschap vanaf 8 personen? Bel of stuur een email om een reservering te maken.

Beaux

BEAUX staat voor een mooie zaak waar iedereen welkom is voor ontbijt, lunch en borrel:

“Op donderdagavond serveert Beaux diner. Goed eten en beleving staan centraal. Beaux heeft een mooie samenwerking met de winkel van Bomont in Middelburg.”

Alle gerechten zijn ook take away te verkrijgen. Deen aan koffie, thee, warme chocolademelk, huisgemaakte limonade. Maar ook: broodjes met Holtkamp Croquetten (rundvlees en garnaal), huisgemaakte soepen, huisgemaakte taart, Dudok appeltaart. Daarnaast serveert Beaux een take away menu. Dit menu wisselt regelmatig.

Café de Croone

Ons café is een oase van gezelligheid, een gemoedelijke sfeer en muziek. Bekijk ook eens onze kleine kaart voor heerlijke hapjes. In Café De Croone zul je je onmiddellijk thuisvoelen. Wij staan voor u klaar en tappen altijd graag een lekker biertje voor je.

Na het werk nog even wat drinken? Bij Café De Croone bent u verzekerd van een ontspannen en gezellig begin van het weekend.

Café Rooie Oortjes

Met een mooie lokatie in het centrum van Middelburg, is nachtcafe “de Rooie Oortjes” het ultieme cafe om nog even door te feesten tot in de late uurtjes. Op donderdag en zondag is de “Ouwe Oortjes” open vanaf 00.00 uur tot 04.00 uur. En op vrijdag en zaterdag zijn beide “Oortjes” open van 22.00 uur tot 05.00 uur.

Biercafé de Vliegende Hollander

Ontzettend veel bieren in dit kleine café aan de Dam.

Grand Café Brooklyn Grill

Aan één van de mooiste pleinen van Nederland vind je Grand Café Brooklyn. Midden in het centrum van Middelburg, gevestigd aan de Markt in een pand uit de 18e eeuw.

Ze hebben zich laten inspireren door de typische en eigenzinnige Amerikaanse keuken. Lokale klassiekers en Zeeuwse lekkernijen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. De specialiteiten zijn de famous burgers, malse spare ribs en rijk belegde bagels.

Café de Zaak

Een gezellig en toegankelijk bruin café aan de Pottenmarkt in Middelburg met een knipoog naar het verleden. Binnen geniet je met een drankje van de vele verwijzingen naar (de geschiedenis van) Middelburg, op het terras van het uitzicht op de Pottenmarkt en de vele passanten die door de winkelstraat de Langeviele lopen.

Pand 39

Pand 39 is sinds maart 2022 gevestigd aan Vlasmarkt 39 in Middelburg. Deze zaak heeft een ruim aanbod aan bieren en gedistilleerd. In de weekenden is er regelmatig livemuziek in het café, of draaien er lokale dj’s.

Café de Heeren van Holland

Café de Heeren van Holland is sinds 2011 gevestigd aan Vlasmarkt 37 in Middelburg. In deze zaak kun je niet alleen terecht voor een goed feestje: de zaak staat ook bekend als sportcafé. Veel Middelburgers kijken hier belangrijke voetbalwedstrijden en andere sportevenementen. Voor welke club je bent maakt niet uit: iedereen is hier van harte welkom.

Kaffee ’t Hof

Kaffee ’t Hof van horecadier Hayo Duinkerken is een prachtig bruin eet- en muziekcafé, dat sinds 1999 is gevestigd aan Vlasmarkt 20 in Middelburg. In ’t Hof kan je heel lekker eten, voor een schappelijke prijs maar je kunt er uiteraard ook gewoon genieten van een goede bak koffie, heerlijke bieren en vele andere dranken. Kaffee ’t Hof is in Middelburg ook een begrip omdat Hayo aan de lopende band muziek met een eigenzinnig karakter programmeert. Van bijzondere Belgische band, tot dj’s ‘met een kantje af’. Als je van echte kroegen houdt moėt je zeker naar ’t Hof.

Café Kanaalzicht “de Reutel”

Café Kanaalzicht, in de volksmond beter bekend als ‘de Reutel’, is een van de oudste nog bestaande cafés van Middelburg. In dit echte volkscafé treffen alle lagen van de bevolking elkaar al sinds de aanleg van het kanaal in Middelburg, eind 19e eeuw. Een café zonder poespas, maar met een mooie geschiedenis én altijd gezellig. Te vinden op steenworp afstand van de Stationsbrug.