20 jaar Sint Jans Hospice De Casembroot Middelburg, met poffertjes voor iedereen

Sint Jans Hospice De Casembroot Middelburg viert haar 20-jarig bestaan op woensdag 5 oktober 2022. Omdat het hospice een begrip is op Walcheren, laten we graag iedereen weten dat het hospice een jubileum viert en we daar medewerkers en vrijwilligers van harte voor willen bedanken. Zonder hen namelijk geen hospice. De jubileum dag wordt in besloten kring gevierd, maar op het terrein van het hospice staat drie dagen lang een poffertjeskraam. Iedereen mag langskomen tussen 12:00 en 15:00 uur op 5, 6 en 7 oktober. De opbrengst gaat naar Stichting Ambulancewens.

Het persbericht:

20 jaar Sint Jans Hospice De Casembroot Middelburg
Op 5 oktober 2002 heeft de toenmalige Koningin Beatrix het Sint Jans Hospice De Casembroot van Stichting Zorgstroom in Middelburg op indrukwekkende wijze geopend.

Het hospice is inmiddels 20 jaar een begrip in onze samenleving. Het is een warm en gastvrij huis waar ongeneeslijk zieke mensen hun laatste levensfase kunnen doorbrengen. Dit is niet mogelijk zonder het hechte team van medewerkers van Zorgstroom en vrijwilligers van Manteling.

Het 20-jarig jubileum wordt daarom gevierd op woensdag 5 oktober en is enkel toegankelijk voor genodigden. Op deze dag worden medewerkers en vrijwilligers in het zonnetje gezet, als blijk van waardering voor hun bijzondere inzet. Deze bijeenkomst wordt aangeboden door de Stichting Vrienden Hospice.

Poffertjes voor iedereen
Iedereen die een band heeft met het hospice en het jubileum mee wil vieren, is van harte welkom op 5, 6 of 7 oktober tussen 12:00 en 15:00 uur. Op het terrein van het hospice staat er dan een poffertjeskraam. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting Ambulancewens. Poffertjes kunnen enkel gekocht worden met contant geld.