9e expositie het Zeeuws Palet Kloostergangen Middelburg

Leden van Het Zeeuws Palet, de vrijetijds kunstenaarsvereniging, zullen gedurende de maanden april en mei hun inmiddels traditioneel geworden jaarlijkse expositie houden in de Kloostergangen van de Abdij in Middelburg. Dit jaar extra bijzonder omdat onze vereniging 40 jaar bestaat! Dank gaat daarbij uit naar de Provincie die de ruimte van de Kloostergangen beschikbaar stelt.

Ook dit jaar zal weer een keur aan schilderijen en (keramisch) beeldwerk te bewonderen zijn, door een twintigtal deelnemers speciaal voor deze gelegenheid geproduceerd.
Daarnaast is, na het succes van de afgelopen jaren, ook dit jaar weer het zogenoemde “doekjes project” toegevoegd. Het gaat daarbij om schilderdoekjes van gelijke afmeting (30x30cm) met eenzelfde thema. Het gekozen thema voor dit jaar luidt : Mijn dierbare plekje in Zeeland. Voor geïnteresseerde kopers ligt er een catalogus met prijslijst. Voor een ieder een aanrader om deze expositie te bezoeken.

Praktische informatie Locatie: Kloostergangen van de Abdij, ingang Abdijplein te Middelburg Open: vr 23 april tm zo 8 mei, dagelijks van 12.00u-17.00u (ook op zondag) Toegang: gratis