Batmobile

In 1983 wordt Batmobile opgericht. Jeroen Haamers, Johnny Zuidhof en Eric Haamers spelen rockabilly in de hoogste versnelling en met de hardste punch.
40 jaar later, nog altijd in de originele bezetting, is de band een wereldwijd opererende rock & roll machine, altijd trouw aan de oorsprong, nooit bang voor iets nieuws.

ZET JE SCHRAP

In 2023 viert Batmobile haar 40e levensjaar met een vijftiende album met als titel ‘Brace for Impact’. En zet je maar schrap als je de band live gaat aanschouwen. Want Batmobile zal een aantal exclusieve release shows doen ter promotie van het nieuwe album.

Kortom, daarop moet gedronken worden met grote hoeveelheden BatmoBeer dat we tijdens de release shows gul zullen schenken!

BETTY’S DOGHOUSE – SUPPORT

Betty’s Doghouse is een Rockabilly trio uit Middelburg en Vlissingen en haalt inspiratie uit vroege en hedendaagse Rockabilly, Rock ’n Roll en Countryhelden en mixen dat af met een bluesy sausje! Hun bandnaam is ontleend aan de bekende cartoon “Betty Boop”.

Al ruim 15 jaar speelt Betty’s Doghouse op grote en kleine festivals in binnen- en buitenland met voornamelijk covers van bekende en minder bekendere artiesten zoals Johnny Cash, Eddy Cochran, Carl Perkins en The Planet Rockers! Oftewel: HIGH OCTANE, HIGH ENERGY MUSIC!