Beleef het sieraad : ‘Smaak’ bij GalerieGerritse

Beleef het sieraad : ‘Smaak’.

Het WM Collective presenteert een unieke zintuiglijke beleving van het sieraad.

Op 4 november 2022 start de sieraden expositie ‘Smaak’ in Galerie Gerritse aan de Londensekaai 19 in Middelburg: exclusieve hedendaagse sieraden van vier vrouwelijke ontwerpers. Ditmaal niet alleen om te bekijken, maar ook staat er een tafel klaar waar u aan kunt plaatsnemen om de sieraden te passen.

Een speciaal evenement vindt plaats tijdens de kunstroute Middelburg op zondag 6 november. Om 16.00 uur begint de ‘proeverij’ waarbij u sieraden kunt ontdekken, en dragen terwijl uw smaakpapillen genieten van heerlijke amuses geserveerd met wijn of een alcoholvrij drankje.
We hebben Julia Gatsonides en Richard Rademaker van restaurant Vert, bereid gevonden samen met ons deze zintuiglijke reis te maken.

De proeverij bestaat uit meerdere gangen. Elke gang wordt u verwend met een gerechtje in de vorm van een amuse en een nieuw sieraad om te dragen.
Tussen de vier geserveerde gangen is er tijd om de verschillende sieraden te passen en te bewonderen. De sieraadontwerpers zijn allen aanwezig om dit festijn met u te beleven, en de sieraden zijn te koop.

Mocht u zondag 6 november 2022 niet kunnen dan is er ook nog een mogelijkheid op zondag 13 november 2022. Voor de proeverij vragen wij €20  en dient u zich aan te melden voor 31 oktober via info@galeriegerritse.nl.

We gaan een bijzonder evenement organiseren waarbij u sieraden kunt passen, bekijken en bespreken met anderen aan de gedekte tafel in de galerie. De bijzondere combinatie van gastronomie en hedendaagse sieraden maken dit evenement tot een unieke ervaring van kleur, textuur, vorm en smaak.

Info

  • GalerieGerritse, Londensekaai 19, Middelburg geopend op vrijdag, zaterdag van 13.00-17.00 uur en de eerste zondag van de maand tijdens de Kunst en Cultuurroute van 13.00-17.00 uur.

  • Expositie ‘Smaak’ vrijdag 4 november t/m zaterdag 10 december 2022

  • Beleef het sieraad proeverij:
    zondag 6 november van 16.00 – 17.30, opgeven voor maandag 31 oktober
    zondag 13 november van 16.00 – 17.30, opgeven voor maandag 7 november
    e mailadres om aan te melden: info@galeriegerritse.nl

  • kosten €20 pp

Links

https://www.wmcollective.net/
http://www.galeriegerritse.nl/
http://www.vertrestaurant.nl
https://kunstroutemiddelburg.nl/