Benefiet Tour Walcheren 2022

Benefiet Tour Walcheren 2022

‘De lekkere, sportieve- en interessante tour op Walcheren’

De ‘BENEFIETS’, georganiseerd door de Lionsclub Middelburg, gaat op 27 augustus 2022 10.00 -17.00 uur weer van start. Dit keer in samenwerking met Rotary Club Walcheren, ook een ‘service-club.’ De nieuwe naam is ‘Benefiet Tour Walcheren.’ Naast de smakelijke culinaire stop- en genietpunten is de tour uitgebreid met acht sportieve en culturele activiteiten. Totaal zijn er nu 19 punten te bezoeken.

Dit belooft een lekkere, actieve en interessante zaterdag te worden met vrienden/collega’s/buren/gezin of in je uppie. Alle vervoersmiddelen zijn welkom: (elektrische)fiets, scooter/brommer of auto. Schijnt de zon dan is dat heerlijk maar de meeste locaties zijn op een regenachtige dag eveneens leuk om te bezoeken.

Het startgeld is € 10,00 per deelnemer of € 25,00 per familie. Hiervoor krijgt iedereen vijf culinaire snacks. Bij enkele sportieve culturele activiteiten wordt € 2,50 – € 5,00 gevraagd als bijdrage voor de club. Inschrijven kan door verder te lezen en telkens op ‘volgende’ te klikken en aan het eind op versturen.

Voorverkoop kaarten vanaf 2 augustus bij Kaasboerderij Schellach Middelburg, Zeeuws Ministerie van Chocolade Middelburg en het Polderhuis Westkapelle.

De Benefiet Tour Walcheren staat ook open voor sponsoren/donateurs. Bijdrage € 100,- tot geen limiet. Aanmelden donaties en meer informatie via e-mail: benefiettour@gmail.com

Het Goede Doel is voor 2022 ‘Actie Pepernoot’ van ‘Stichting Kinderhulp’ , drager van het CBF Keurmerk. Zeeuwse kinderen van 0-21 jaar uit gezinnen in financiële nood krijgen ‘via deze stichting’ een mooi cadeau van Sinterklaas.

Ga naar de site van de Rotary Club en start met inschrijven! Graag tot 27 augustus,

Lionsclub Middelburg & Rotary Club Walcheren