Benefietconcert Dierenwelzijn Walcheren met JP de Klerk en Sigourney Rose

Op donderdag 6 oktober organiseert Dierenwelzijn Walcheren, in samenwerking met De Spot, JP deKlerk en Sigourney Rose een benefietconcert.

“Vanavond slaan we de handen ineen om heel veel geld in te zamelen voor Stichting Dierenwelzijn Walcheren. Met optredens van JP deKlerk + band en Sigourney Rose en informatie over de stichting (dierenambulance, dierenvoedselbank en het zoek- en vangteam) belooft het een hele fijne avond te worden. En…de gehele opbrengst gaat naar de dieren! Beter kan niet.”

𝗝𝗣 𝗱𝗲𝗞𝗹𝗲𝗿𝗸 & 𝗕𝗮𝗻𝗱
Singer-songwriter JP deKlerk maakt al jaren Zeelandicana, muziek die geworteld is in Zeeland, maar grenzeloos klinkt. Songs over persoonlijke belevenissen, vaak met een link met Zeeland of met Middelburg, de provincie en stad waar JP is geboren en getogen. Hij maakt ook furore met zijn JP & The Seeger Session Band, die na een stop in 2018 inmiddels weer een doorstart heeft gemaakt. De band speelde in de Nederlandse en Vlaamse theaters en op festivals in Denemarken, Noorwegen en Ierland (Dublin).
JP treedt op met zijn vaste band, bestaande uit Ralf Wychgel (gitaren, mondharmonica), Bas Riedé (gitaar, pedalsteel), Kees den Hoed (bas) en Matthijs Sturm (drums).

𝗦𝗶𝗴𝗼𝘂𝗿𝗻𝗲𝘆 𝗥𝗼𝘀𝗲
Dat Zeeland veel te bieden heeft, wisten wij natuurlijk al, maar de jonge singer-songwriter Sigourney Rose bewijst dit nog maar eens met haar prachtige, poëtische teksten. Zo haalt zij inspiratie uit haar verleden, liefde, (sociale) tegenslagen en verhalen van mensen om haar heen. In 2020 deed zij mee aan Popsport en won ze o.a. Kunstbende Zeeland en verschillende bandcompetities. Samen met haar band zal ze de avond openen met een unieke sound die je niet wilt missen.

Kom voor een leuke avond naar De Spot en help ons dieren helpen, want #elkdiertelt!
Ticketprijs : € 12,50