Boeklancering ‘As Long As The Potatoes Grow’

Boeklancering ‘As Long As The Potatoes Grow’ met Pieter Slagboom en Martha Kirszenbaum, Donderdag 28 april om 20:00.

Vleeshal nodigt u uit voor de feestelijke lancering van het boek ‘As Long As The Potatoes Grow’ door kunstenaar Pieter Slagboom.

Het boek ‘As Long As The Potatoes Grow’ verschijnt naar aanleiding van de gelijknamige tentoonstelling van Pieter Slagboom bij Vleeshal in 2019. In 2018 won Slagboom de Vleeshal Kunstprijs, die elke 5 jaar wordt uitgereikt aan een veelbelovend kunstenaar uit Middelburg.

Extern curator Julia Geerlings kende de prijs toe aan Slagboom en stelde samen met de kunstenaar de toebehorende tentoonstelling samen. Het resultaat was een installatie bestaande uit tien monumentale tekeningen op linnen in een door de kunstenaar ontworpen stalen constructie.

Het tentoonstellingsproject en de werken zijn gedocumenteerd in een prachtig boek, dat op 28 april officieel wordt gelanceerd. Het boek is ontworpen door Kristin Metho en bevat teksten geschreven door Roos Gortzak, Julia Geerlings en Martha Kirszenbaum.

Over de avond
Tijdens de avond gaat schrijver en curator Kirszenbaum met Slagboom in gesprek over de tentoonstelling en het boek. Roos Gortzak en Kristin Metho zullen ook aanwezig zijn. Er wordt een monumentale tekening van Slagboom vertoond en een feestelijk drankje geserveerd.

Wanneer: Donderdag 28 april, 20.00 uur
Waar: Trouwzaal, Stadshuis Middelburg. Entree via Vleeshal
Toegang: Gratis