Broken Brass Ensemble

Alles anders dit jaar. Maar niet minder bijzonder. Om jouw Kerstvakantie een beetje op te warmen en kleur te geven, heeft poppodium De Spot een extra programma ingelast: Winterspelen. Vier dagen achter elkaar optredens in kleine, warme setting, coronaproof natuurlijk. We restylen ons podium om jou een wollige, warme winteravond te bezorgen, met vooral heel veel goede muziek.

Let op, gezien de huidige coronamaatregelen beperkt aantal tickets beschikbaar (30).

Broken Brass Ensemble
Het 9-koppige brass ensemble komt met nieuwe zanger Isaac McCluskey naar Volt.

Tijdens de uitgebreide clubtour 2020 presenteren ze de Nieuw-Zeelandse zanger en trombonist Isaac McCluskey. Bekend van o.a. KNARS (etand) en Roots Rising. Op het podium zal zijn rocknroll mentaliteit het randje van – de 9 man sterke – Broken Brass een gevaarlijk stuk scherper maken. Broken Brass is next level brass music. Energiek en explosief. Ze mixen de aanstekelijke brass sound met de flow van hiphop, de drive electro-punk en de energie van rock ‘n’ roll. ‘Guitars go to 10, horns go to 11!’ Nieuwe singles en clips coming up!

Met meerdere uitverkochte clubtours in Engeland én uitverkochte shows in Nederland tijdens de vorige tour is het glashelder: Broken Brass blaast iedereen omver.