Chili Pepper Pleasure – Vleeshal Middelburg

Vleeshal Middelburg nodigt u van harte uit voor een bijzondere peperproeverij in de Vleeshal aankomende zondag. De peperproeverij dient als publieksprogramma bij ‘Worm in a Water Glass’ en sluit deze tentoonstelling van Vivian Suter feestelijk af.

“Curiosity is like the salt and chili to your life”, aldus Vivian Suter. Die chili is ons bijgebleven en biedt een interessant nieuw perspectief op de tentoonstelling van Suter. In Chili Pepper Pleasure onderzoeken Roland van Dierendonck en Maro Pebo samen met deelnemers capsaïcine, de werkzame stof in chilipepers. Door onze zintuigen –net als Suter– open te stellen voor onze omgeving ontdekken deelnemers de veelzijdigheid van deze bijzondere stof in een empirische proeverij.

Deelnemers zullen zorgvuldig samengestelde peper-combinaties proeven uit culinaire tradities van de Azteken en andere culturen uit Meso-Amerika. De combinaties worden steeds pittiger, tot de grens van genot is bereikt.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan dit gratis publieksprogramma? Meld u dan even aan via office@vleeshal.nl. U kunt zich ook met meerdere personen aanmelden.

Wanneer: zondag 3 juli, van 17:00 tot 18:30
Waar: in de Vleeshal, Markt 1 te Middelburg
Deelname is gratis (vooraf aanmelden)