Circulaire bijeenkomst Stichting Repair Café Middelburg

De circulaire economie staat centraal bij Repair Café Middelburg. We gooien steeds meer weg, maar met de productie van deze spullen gaan er ook kostbare grondstoffen verloren. Het is zaak dat onze gedachte gang veranderd om direct naar de milieustraat te gaan hiermee, maar eerst te kijken of deze spullen zijn te repareren.

Dit kunt u zelf proberen, maar de vrijwilligers van Repair Café Middelburg willen u hierbij graag helpen. Zij hebben de kennis en gereedschappen. Samen met hun kunt u misschien u die koffiezetter, stofzuiger, fiets, jurk, broek, laptop, kast of messen weer repareren voor jaren plezier en spaart u geld uit en helpt u het milieu. Wij rekenen alleen materiaalkosten, maar een donatie is altijd welkom. Wij werken nauw samen met diverse andere organisaties. Bijvoorbeeld Asielzoekerscentrum Middelburg. Hier krijgen wij regelmatig vrijwilligers vandaan die wij helpen met de Nederlandse taal en daarbij staan ze ons bij met hun kennis voor repareren. Meer informatie op www.repaircafemiddelburg.nl of onze Facebook pagina.

Wilt u ons helpen om grondstoffen te besparen en de wereld groener te maken? Kom dan langs op onze bijeenkomst van zaterdag 25 juni. Spullen kunt u brengen van 10:00 tot 12:30, ophalen kan tot 15:00 bij Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg.

We zijn nog op zoek naar mensen met affiniteit voor elektronica. Leeftijd speelt geen rol, als je maar enige ervaring hebt. Onze andere vrijwilligers helpen u graag deze kennis uit te breiden. Interesse? Mail naar Bert Huige, info@repaircafemiddelburg.nl