Concerten in het park

De Zeeuwse Concertzaal gaat ook naar buiten, naar de muziektent in het Molenwaterpark om precies te zijn!

Daar wordt sinds aanstaande zondag, 18 juli, een serie optredens georganiseerd onder de noemer ‘Concerten in het park’. Het gaat om een samenwerking tussen de concertzaal en sociëteit de Vergenoeging, die dit eigenlijk vorig jaar al hadden willen organiseren, voor het 225-jarig jubileum van de sociëteit.

Dat gebeurt deze zomer dus alsnog, met een programma vol klinkende namen. Muziekvereniging ONDA trapte de reeks af, een week later gevolgd door Spinvis & Saartje Van Camp, een boerencantate van Bach, flamenco gitarist Erik Vaarzon Morel (let op: EVM is vervangen door Jeff Heijne), Feico Deutekom en het strijkkwartet van het Zeeuws Orkest. Op zondag 29 augustus eindigt de reeks, met een optreden van een nu nog onbekende artiest.

Je kunt de optredens zien als een cadeautje, want de entree is gratis. Wel is het zo dat je een stoel kunt huren, voor een vast bedrag van vier euro. Dan ben je verzekerd van een goed plekje, en van goed geluid. En bij slecht weer? Dan verkast het podium gewoon naar de Oostkerk of de Concertzaal!

Je leest meer over het programma op https://www.zeeuwseconcertzaal.nl/agenda/totaal-overzicht.html. Informatie over alle activiteiten in de Oostkerk, waaronder ‘dineren in een topmonument’ kun je vinden op https://deoostkerk.nl.