Conny Janssen Danst

Conny Janssen Danst brengt de succesvoorstelling HOME terug op de planken. Over mensen die hun plek zoeken in de wereld en bij elkaar. Met de coronapandemie nog op het netvlies, heeft het begrip ‘thuis’ een nieuwe lading gekregen en is HOME misschien wel actueler dan ooit. HOME draait om de vraag wat ‘thuis’ betekent. Wat maakt dat je je thuis voelt? Is het een plek? Zijn het de mensen of gaat het om een ‘sense of belonging’?

Conny Janssen: “Zoals vaker in mijn werk, gaat HOME over de mens in relatie tot de ander en hoe we ons verhouden tot die ander. Ik denk dat we zijn wie we zijn door, met, ondanks en dankzij die ander. Dat heeft zowel een persoonlijke als een sociale kant.”

Live muziek
Naast een groot, avontuurlijk ensemble van dansers – jonge talenten en bekende gezichten – werkt Conny Janssen bij HOME met livemuziek. Soundscape artist Michel Banabila en cellist Maarten Vos componeerden speciaal voor deze voorstelling nieuwe muziek.

Over Conny Janssen
Conny Janssen presenteert pure dans die is ingekleurd met een menselijke touch. Janssen kiest ook nu voor dansers met een uitgesproken karakter; zij staan op het toneel als mensen van vlees en bloed. Breekbaar, strijdbaar en gepassioneerd.
https://www.connyjanssendanst.nl/