CSW Spotlight on Stage 2022: Reconnected

Woensdag 8 en donderdag 9 juni vinden de eindshows van CSW Spotlight on Stage plaats. Dit project is per schooljaar 2021/22 gestart. Het doel? Leerlingen en docenten van alle vestigingen (Van de Perre, Toorop, Bestevaêr) verbinden na enkele vervelende coronajaren. 

 De deelnemende leerlingen hebben maandenlang toegewerkt naar de eindshows in de Schouwburg. Zij werden niet alleen gecoacht door docenten, maar ook door oud-leerlingen van CSW met een bijzonder talent. Zo gaf Isabel Provoost (finalist bij The Voice of Holland in 2017) diverse zangworkshops en leerde Max Pateer (wereldkampioen streetdance) onze leerlingen de fijne kneepjes van het dansvak. 

 De eindshow wordt tweemaal gespeeld: woensdag 8 en donderdag 9 juni vanaf 19.30 uur in de Stadsschouwburg te Middelburg. De voorstelling heet Reconnected en bevat onder meer muziek, dans, zang en toneel. Ook achter de schermen zijn leerlingen actief. Denk hierbij aan visagie, decor en catering. Tickets zijn verkrijgbaar in de Schouwburg voor €7,50 per stuk. 

 Organisatielid Stefan Maas: ‘’De afgelopen maanden hebben we veel tijd en energie gestoken in dit project. Het is mooi om te zien dat leerlingen van verschillende vestigingen met elkaar samenwerken en plezier hebben. We gaan er een spetterende eindshow van maken voor het publiek!’’