Dag van de Bouw in Middelburg

De bouwplaats, bijna altijd een plek waar je als buitenstaande niets van ziet, is tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni 2022 van 10.00 tot 16.00 uur open voor publiek. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud!

Dag van de Bouw

Vind je het gaaf om een keer een kijkje óp de bouwplaats te nemen, of mooi om de woningen in aanbouw te zien? Of denk je, “ik zou ook mijn steentje wel bij willen dragen aan de realisatie van zo’n mooi project? Kom kijken tijdens de Dag van de Bouw!

We stellen de bouwplaats open voor iedereen die interesse heeft, ook voor de allerkleinste! Er is een minibouwplaats (echt graven en metselen!), we geven rondleidingen en inzicht in de spectaculaire wereld van de bouw!

Informatie Rittenburg3: De nieuwste eigentijdse leefruimte in de stad
Rittenburg3 is het nieuwste woongebied van Middelburg, met een eigentijdse architectuur die gebaseerd is op de kleurstellingen van Middelburg, als historische stad dicht bij de Zeeuwse kust. Bij een nieuwe buurt hoort ook een eigen identiteit. Die krijgt vorm met veel water en groen. Zoals de Vlissingse watergang als markering met Rittenburg2, singelbeplanting en groene pleinen en het behoud van het bosschage aan de Grevelingenstraat. Tot slot staan de carrévormige bouwblokken garant voor achtertuinen met veel privacy.