De Zeeuwse tegen ALS: Hippisch Event bij De Kroo Ruitersport

Vrijdagavond 22 september 2023 | Hippisch event | De Zeeuwse Tegen ALS

Benefietavond vol topsport
De Zeeuwse heeft passie voor de hippische sector en heeft zich hierin de afgelopen jaren gespecialiseerd. Daarom organiseert De Zeeuwse Tegen ALS op vrijdag 22 september een paardensportevenement bij De Kroo Ruitersport in het Zeeuwse Nieuw- en Sint Joosland.

De avond bestaat onder andere uit clinics door voormalig bondscoach Rien van der Schaft en olympisch ruiter Patrick van der Meer. Er zijn daarnaast spetterende showrubrieken door onder andere Stal Hexagon, een nostalgische expositie en een loterij met grote prijzen. De plaatsen voor de clinics van Rien van der Schaft worden geveild. Er kan nog geboden worden op een clinic tot 31 augustus. Door middel van deze prachtige avond, wordt er geld ingezameld. De gehele opbrengst gaat naar Stichting ALS.

De avond bestaat onder andere uit:
Clinics door voormalig bondscoach Rien van der Schaft
Door middel van een veiling kun je meebieden op startplekken voor de clinic door Rien van der Schaft! Er zijn in totaal zes startplekken beschikbaar voor paardencombinaties, ingedeeld in 3 groepen op basis van niveau. De twee hoogste biedingen per groep mogen meerijden. Maandag 7 augustus wordt de veiling geopend.

Bied mee via https://www.alsveiling.nl. De veiling sluit op 1 september 2023.

Demonstratie Patrick van der Meer
Niemand minder dan Patrick van der Meer geeft een gave clinic met één van deze paarden. Wij zijn enorm blij dat we deze olympisch ruiter mogen verwelkomen op ons evenement.

Een veiling met unieke objecten
Wij organiseren een veiling aan waar je kunt meebieden op unieke objecten! Je kunt onder andere mee bieden op een privéles door Hans Peter Minderhoud op locatie van Glock.

Daarnaast bestaat de avond uit:

– Een loterij met grote prijzen

– Spetterende showrubrieken door onder andere Stal Hexagon

– Een nostalgische expositie

Kaartverkoop vooraf
Het is ook mogelijk om vooraf aan het evenement een ticket te kopen. Doneer minimaal €5,- op onze actiepagina voor Stichting ALS via De Zeeuwse Tegen ALS (Paardensportevent) (alsacties.nl) en stuur een bevestiging van de donatie door naar aboone@dezeeuwse.nl. De organisatie zet je dan op de lijst.

Foto’s via https://dezeeuwse.alsacties.nl/project/de-zeeuwse-tegen-als-paardensportevent