Dream Machine

Dream Machine is terug! Het muziekconcept met house, techno, disco, funk, soul, hip hop en jazz. Aanvoerder: Laurens van Dijk en in de spits dj’s Joeri Versluis (On/Off) en Etienne Manuhuwa.

LINE-UP
JOERI VERSLUIS (ON/OFF)
Joeri Versluis is verantwoordelijk voor ijzersterke releases in de internationale technoscene onder de noemer ON/OFF samen met Perry Van de Vrede (met support van grote namen als Chris Liebing, Dave Clarke en Carl Cox). Naast zijn studiowerk is Joeri regelmatig te vinden achter de decks en weet altijd een bijzondere energie op de dansvloer te creëren.

ETIENNE MANUHUWA
Etienne Manuhuwa is al meer dan 10 jaar een household name in de scene en behoeft eigenlijk geen introductie meer. Zijn strakke sets kenmerken zich door een sterke beheersing van draaitechniek en een solide platenkeuze met een gezonde dosis soul en funk. Etienne is een DJ die je eigenlijk altijd het liefste prime time hoort draaien.

— INFO —
Vanaf 22:00 tot 00:00 kun je gratis naar binnen. Kom je na twaalven? Dan vragen we 5 euro aan de deur. We gaan door tot 02:00!