Duo expositie: Ferdy Remijn & Tim van Eenennaam

Duo-expositie:

‘Papier-reliëfs’ door Tim van Eenennaam
‘Tussen fantasie & realiteit’ door Ferdy Remijn

Tim van Eenennaam laat ons een reeks verschillende patronen zien gesneden uit papier en glas, hierdoor ontstaan er verschillende schaduw spellen en complexe patronen. Er zal een combinatie te zien zijn van originele werken en art prints.

‘In mijn werken speelt het licht de hoofdrol, het spel van licht en schaduw, de veranderende lichtval tijdens de dag. Ik ben constant op zoek naar nieuwe vormen om in een wit vlak diepte te creëren door een werk op te bouwen in lagen glas en papier of door patronen te vouwen. Op wit is dit effect het sterkst en het geeft de werken een soort serene rust.’

Ferdy Remijn heeft een selectie werken geselecteerd waarbij er een goed contrast is te zien tussen de werkelijkheid en de fantasie. Originele tekeningen en schilderijen maar ook art prints zullen te zien zijn, daarnaast is er ook een selectie postkaarten en art prints verkrijgbaar.

Ferdy Remijn maakt tekeningen van wilde dieren en elementen uit de natuur. Zijn werk wordt gekenmerkt door gedetailleerde haar voor haartekeningen, wat resulteert in een serie die zowel realistisch als fantasierijk aanvoelt. In zijn werk zoekt Ferdy voortdurend naar balans en eenvoud.


Delen op

Wanneer

Waar

De Drvkkery Middelburg

Entree

Gratis