Elke Vierveijzer – Lucht

Een veelzijdig theaterconcert over aanpassing en ontsnapping

Elke Vierveijzer is met Lucht de winnaar van de Poelifinario 2021 in de categorie Kleinkunst voor het meest indrukwekkende programma van het seizoen.
Met haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten maakte ze van Lucht een veelzijdig theaterconcert over kwetsbaarheid, aanpassing en ontsnapping, over eindeloos doorgaan en stilvallen. Met een geheel eigen stem gaat ze in Lucht via muzikale verhalen en stijlen op zoek. Soms met een poppy sound, soms met het klassieke theaterlied, dan weer met opzwepende donkere elektronica. Maar altijd rauw, eerlijk en kwetsbaar. Een theaterconcert dat nog lang na zal zinderen.

Vierveijzer is een veelbelovend zangeres met een heldere, krachtige stem. Samen met pianist Michiel Wetzer staat ze met beide benen in de Nederlandse kleinkunsttraditie, met verhalende liederen die soms doen denken aan Maarten van Roozendaal.’ –  De Volkskrant
www.elkevierveijzer.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl