Feestelijke heropening Mediamarkt Middelburg

MIDDELBURG – Op zaterdag 24 september heropent Mediamarkt Middelburg de winkel op Woonboulevard de Mortiere, na een grote verbouwing die enkele maanden in beslag nam. Iedereen is welkom om tijdens de feestelijke dag een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel.

Op 13 september 2005 opende MediaMarkt Middelburg voor het eerst haar deuren voor het Zeeuwse publiek. In de afgelopen 17 jaar hebben al meer dan 8 miljoen bezoekers de winkel bezocht. Zeeuwen, maar ook klanten van buiten Zeeland en zelfs buiten Nederland. “De afgelopen vier maanden hebben wij keihard gewerkt om een geweldige, bij de moderne elektronica consument passende winkel te realiseren. We zijn trots op het resultaat,” aldus Dennis de la Cour, chief customer officer MediaMarkt Middelburg.

Fun
“De vloer is gelegd, de winkel is opnieuw ingedeeld, de schappen staan, het logo is verhangen, de kantoren zijn verbouwd, het winkelmateriaal hangt en onze nieuwe winkelkarretjes staan te blinken. De collega’s van MediaMarkt Middelburg staan klaar om iedereen welkom te heten. Bij deze nodig ik je daarom uit om aanwezig te zijn bij onze feestelijke opening op zaterdag 24 september om 10.00 uur. Het belooft een gezellige dag te worden met hapjes, drankjes, heel veel prijzen, mooie goodiebags een DJ en een springkussen. Fun voor het hele gezin!”