Fuego Ft. Biggi – D Double – Donson & Young Villian – Bas De Meijer & DJ Baws

Maak je klaar voor het vetste urban dance feest van Zeeland!🔥

Young Villian en kompanen zetten een onvergetelijke avond neer in De Spot met een line-up die je door een ringetje kunt halen! Ft. BIGGI, Elton Jonathan, D Double, Donson & Young Villian, Bas De Meijer, DJ Baws en host Kevin van Gorkom! Wees er snel bij!

BIGGI
BIGGI groeide op in Breda, waar hij destijds als snel de aandacht trok van o.a. Hardwell, R3hab, Sunnery James & Ryan Marciano en D-Rashid. Al jaren is BIGGI niet meer achter de draaitafels weg te denken en met veel ervaring uitgeroepen tot de meest geboekte DJ van Nederland.

Mysteryland, Latin Village, TikTak Festival, Vunzige Deuntjes, Kingsland, Dance Valley, Crazy Sexy Cool, Boothstock en I Love Urban zette hij op zijn kop. Ook resideerde hij in Club NL (Mallorca), Club Heaven (Albufeira), Totally Summer, Cabana Beach Club (Curaçao) en Sensation (Chersonissos). Door het lange stil zitten staat BIGGI weer te springen om te beginnen!

D Double
Het begint voor D Double in 2012 wanneer hij de winnaar wordt van de 101Barz The Next MC op BNN. Kort hierna tekent hij zijn eerste platencontract bij Mucho Dinero. Na een jaar lang touren door Nederlands is hij toe aan een muzikale verandering. Hij tekent bij hiphoplabel Top Notch en hij dropt zijn eerste EP in 2014 genaamd ‘Jong, Wild & Roekeloos’.

In 2018 released bij ‘Nood breekt wet’. Met het New Wave collectief was hij één van de winnaars van de Popprijs tijdens Noorderslag. Zijn single ‘Barzalona’ heeft op YouTube meer dan één miljoen views en op Spotify bijna twee miljoen plays. Verder is D-Double onder andere te horen op de track ‘Ma3lish’, ‘Kibra’ en ‘On the Low’. Deze drie tracks hebben meer dan 12 miljoen views/plays op YouTube en Spotify. We kunnen nog veel verwachten van hem dus hou de man in de gaten!

Donson & Young Villian
De twee heren uit Vlissingen, Zeeland Young Villian & Donson hebben hun handen in elkaar gestoken. Eerder releasden ze het FUEGO, waar ze de single Staycation lanceerden. Raak, want het werd een mooi feest en de de track werd direct opgepakt door verschillende clubs. Wegens succes nu een vervolg, vanavond in De Spot: FUEGO 2.0!
Bas De Meijer.

Bas de Meijer is geen onbekend gezicht in de hip hop scene. Onder zijn vorig alias BDM won hij in 2007 de prestigieuze muziek prijs Hooikoorts, Dat heeft hem geen windeieren gelegd. Vele optredens en projecten volgen. In 2021 heeft Bas samen met Diggy Dex het liedje ‘Als Ik Er Niet Meer Ben’ uitgebracht gevolgd door de single Balanceren. Beide nummers zijn geproduceerd door Marcel Tegelaar (Producer diggy Dex & Guus Meeuwis) waarmee Bas momenteel aan nieuw album werkt.

DJ DBaws
Ook wel bekend als Dennis van Kruiselbergen, geboren in Amsterdam. Op 12 jarige leeftijd begon hij met het experimenten van muziek maken, bubbling (remixes) maken met Fasttracker en Goldwave en wat later met Fruity Loops. Als hiphopliefhebber lag de focus later op hiphop beats maken. Rond zijn 20e jaar begon hij interesse te krijgen voor het DJ’en, door het bestuderen van vrienden in dit vak kreeg hij snel door hoe dit werkte en zo was de DJ in hem geboren.

Na veelvuldig thuis oefenen kon hij de “clubs” in door heel Nederland en België wat hij na 10+ jaren nog steeds met veel plezier doet.Vandaag de dag vind je DBaws regelmatig als producer op een track op Spotify, wat diverser qua stijlen van reggaeton tot r&b en hiphop. En is hij in de clubs en festivals te vinden als DJ of Tour DJ.