Geef de Zeeuwse Concertzaal vleugels!

Crowdfundingsactie voor een nieuwe vleugel voor de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg, op vrijdag 07 Oktober 2022. Entree € 25,00, aanvang 20:00 uur.

Geef de Concertzaal vleugels
De Zeeuwse Concertzaal heeft dringend een nieuwe vleugel nodig! Na jaren van trouwe dienst vertoont de vleugel zoveel mankementen dat ze niet meer de kwaliteit levert die de unieke Concertzaal verdient. Tegelijkertijd zal ‘de oude dame’ niet verdwijnen, maar worden ingezet om jong talent te ontwikkelen en hun concertervaring te geven. Zo investeert de Concertzaal met de nieuwe vleugel ook in de toekomst en kunnen toppianisten de unieke akoestiek in de zaal tot leven brengen.

Topstukken bij veiling voor nieuw vleugel Zeeuwse Concertzaal
De crowdfunding actie, georganiseerd door de Vrienden van de Zeeuwse Concertzaal, gaat van start met een veiling op vrijdag 7 oktober met unieke kavels zoals een originele houtskooltekening van Reimond Kimpe, een schilderij van Jurry van Schoonhoven
de mogelijkheid een portret te laten schilderen door Daan van Doorn, een vijfdaagse Bach muziekreis naar Duitsland met concerten of een exclusief verblijf in een appartement in Mallorca.

De kunstwerken die geveild worden, kunnen tijdens de Kunst-en Cultuurroute worden bekeken op zondag 2 oktober van 13.00 tot 17.00 in De Oostkerk bekijken. De entree is gratis. Er is dan ook een boekje beschikbaar waarin alle kavels beschreven worden.

Feestelijke avond met een gevarieerd programma op 7 oktober:
– Ontvangst 19.30 uur met een feestelijk drankje
– Mini-concert van een combo onder leiding van Han Polman, commissaris van de Koning in Zeeland
– Mini-concert toppianist Feico Deutekom (Einaudi, Glass)
– Veiling en verloting onder leiding van Joost van Damme
– Exclusief optreden Koor A58

Het toegangsbewijs is ook een lotnummer!
Met het nummer op het toegangsbewijs voor de worden tien fraaie prijzen verloot, beschikbaar gesteld door Middelburgse ondernemers, waaronder enkele driegangen diners voor twee personen in een Middelburgs restaurant, twee tickets voor het Sinfonietta Festival, hotelovernachtingen, twee vrijkaarten voor het concert van Cristina Branco in De Oostkerk en een surprise boeket van Huis van Bloemen.

Datum: vrijdag 7 oktober, aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur
Locatie: Zeeuwse Concertzaal